Нашій церкві, нашій громаді виповнилось 24 роки! Дякуємо Господу за кожен рік!!!

0
Ваша оценка: Нет

Вітання пастирів Олександра та Ірини:

- Спасибі вам велике, що ви справжні, здатні у всьому сподіватися на Господа. З роками ми всі піддаємося спокусі сподіватися на свій життєвий досвід. Але Бог чує слова, які виходять з серця. Зі щирими Він чинить щиро. І я радий, що за ці 24 роки ми не стали церквою лицемірів.

Спасибі вам, що ви дозволили і нам, пастирям, бути щирими, такими, які ми є насправді.

Я радий бачити молодь, яка виросла в церкві, дякую за вірність моїх старших сестер і братів. Дуже хочеться, щоб ми залишалися такими ж вірними до кінця, щоб були тією нареченою, за якою прийде Христос.

Хай допоможе нам Бог пройти наступний рік і всі подальші роки!

 

Вітання від Анатолія Петровича Гаврилюка, єпископа і президента Об’єднання незалежних християнських харизматичних церков повного Євангелія:

 «У Святому Письмі є такі слова: «Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!» (Луки 2:14). Нехай ці слова небожителів будуть для нас радістю, втіхою та підкріпленням в наступаючому новому році. Бажаю миру, злагоди, любові і добра в ваших домівках та натхнення і успіхів у праці на ниві Господній!

Божих вам благословінь!».

 

Рада євангельських і протестантських церков України, до якої належить і наша церква, також привітало нас з річницею:

«Дорогі віруючі у Христі! Нехай у Своєму Різдві новороджений Спаситель наблизиться до кожного з вас та завітає із Своїм Небесним світлом до кожної оселі, де чекають на Нього. Нехай це світле свято сповнить ваші серця радістю і новою надією, принесе у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок. Нехай рік наступний буде мирним, щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни.

Радісного Різдва Христового і благословенного Нового 2016 року!»

 

Прес-центр церкви "Заповіт Ісуса Христа"

 

Категория: